Web Analytics Made Easy - Statcounter

نائب رئیس شورای اسلامی شهر ساری گفت:شهرداری‌ها موظف به اجرای طرح‌های جامع شهری برای جلوگیری از حوادث غیر مترقبه همچون زلزله هستند.

به گزارش خبرنگار ایلنا از ساری ،علی اکبر زلیکانی، شامگاه امروز در دوازدهمین جلسه شورای اسلامی شهر ساری با موضوع ریز پهنه بندی شهر ساری به خطرات زلزله و مخاطرات ناشی از آن اشاره کرد و بر عزم همگانی با همکاری و تعامل رسانه ها برای هشداراین خطری که در کمین است تاکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه طرح جامع شهر ساری تدوین شده و نقشه راهی برای ساخت و سازها در مرکز استان است، افزود: بدون توجه به طرح جامع نمی‌توانیم  برای رسیدن به اهداف مورد نظر دست پیدا کنیم.

نائب رئیس شورای اسلامی شهر ساری با اشاره به اینکه مهندسان  موظفند با توجیه اقتصادی طراحی مهندسی بکنند، گفت: ما حق نداریم ضریب اطمینان را بالا برده و در مسایل فنی حداقل ها را رعایت نکنیم.

وی با بیان اینکه سازمان بازرسی در حوزه نظارت مهندسان بر ساخت و سازها ورود جدی داشته باشد، افزود: شهرداری‌ها موظف به اجرای طرح‌های جامع شهری برای جلوگیری از حوادث غیر مترقبه همچون زلزله هستند.

زلیکانی افزود:بر اساس گزارش مرکز زلزله شناسی مخاطرات زلزله در نقاط مختلف شهری متفاوت است این در حالی است که در تجارب ما این مسئله وجود نداشت بنابراین مطالعات ریز پهنه بندی در بررسی این نقاط تاثیر مهمی دارد.

وی با اشاره به تعدد زلزله در نقاط مختلف کشور آن را خطری برای کل کشور دانست و خطاب به سازمان نظام مهندسی گفت: به داد این مردم برسید اگر چه همه ی این مسائل مربوط به نظام مهندسی نیست.

زلیکانی مقاوم سازی و استحکام بناها را لازمه مقابله با خطرات ناشی از حوادث احتمالی دانست به پروژه نیمه کاره مطالعات ریز پهنه بندی شهر ساری اشاره کرد و افزود: به دلیل مهم بودن این مسئله ضرورت دارد تا اعتبارات مربوط به تکمیل این پروژه پرداخت شود.

نائب رئیس شورای شهر ساری با اشاره به اینکه مطالعات ریزپهنه بندی زلزله مرکز استان با سرعت بیشتری اجرایی خواهد شد، ادامه داد: همه نقاط ایران و بیشتر مازندران دارای ریسک بالا در شرایط زلزله قرار دارد.

وی با بیان اینکه همه شهرهای مازندران بر روی گسل قرار دارد، افزود: ضرورت دارد در کنار شهرهای ساری، بابل و رامسرطرح ریزپهنه‌بندی زلزله در همه شهرهای مازندران اجرایی شود.

زلیکانی بر لزوم شناسایی شهرهای استان باخطرات بالا تاکید کرد و گفت: باید در کمترین زمان ممکن به سمت مقاوم سازی شهرها اقدام کنیم.

 

انتهای پیام

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۱۸۳۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاسکاری ساخت سیل بند منجر به ورود سیلاب به داخل شهر سبزوار شد

به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی رهنمافر عصر شنبه در جمع خبرنگاران با اظهار نگرانی از نبود سیل بند در شمال شهر و ورود سیلاب‌ها در پی بارش‌های امروز به داخل سبزوار اظهار کرد: یکی از علل آن ساخته نشدن سیل بند شمالی شهر و پاسکاری بین شهرداری و آب منطقه‌ای است.

معاون هماهنگی امور عمرانی فرماندار سبزوار بیان کرد: در پی بارش شدید باران و تگرگ در نواحی مرتفع شمال سبزوار و نفوذ به داخل شهر، موجب جاری شدن سیلاب در محله توحید شهر و بروز مشکلاتی برای ساکنان این ناحیه شد.

وی اضافه کرد: جریان سیلاب که از ارتفاعات ییلاقی شمالی شامل شهر در طبس و سنگ سفید راه افتاده بود، پس از عبور از دانشگاه حکیم سبزواری، وارد توحید شهر شد و بخشی از خیابان‌های این شهرک را فراگرفت.

رهنمافر با اظهار اینکه این بارندگی موجب آب افتادگی در ۲ واحد مسکونی توحید شهر شد افزود: با توجه به هشداری که از قبل داده شده بود و آمادگی نسبی که وجود داشت، مأموران آتش نشانی سبزوار در سریع‌ترین زمان ممکن برای رفع مشکل و خارج ساختن آب از این خانه‌ها، وارد عمل شدند.

معاون هماهنگی امور عمرانی فرماندار سبزوار اضافه کرد: اصلی ترین نگرانی مسؤولان سبزوار، نبود سیل بندهای مناسب در مناطق شمالی شهر در بالادست سبزوار است که این وضعیت، شهر را به شدت تهدید می‌کند و در صورت بارش‌های سیل آسا، می‌تواند برای هسته اصلی شهر سبزوار و بافت مرکزی آن، مشکل ایجاد کند. و مساله ایجاد سیل بند در ضلع شمالی شهر و ساماندهی موانع و خاکریزهای حایل برای منحرف کردن سیلاب‌ها از ورود به داخل شهر که سالهاست انجام آن بین شهرداری و اداره آب منطقه‌ای سبزوار پاس‌کاری می‌شود، باید توسط شرکت آب منطقه‌ای استان به صورت جدی دنبال شده و به سرانجامی برسد.

وی تصریح کرد: از سویی ۲ مسیل عبوری از داخل شهر سبزوار شامل کال عیدگاه و نیز کال عظیمیان، از چند سال پیش با ایجاد خیابان و ساخت و سازهای مسکونی، بسته و یا بسیار تنگ شده است که در صورت جاری شدن سیلاب در آنها می‌تواند، بحران آفرین باشد و باید برای سامان دادن آنها، تدبیری اندیشیده شود.

کد خبر 6096496

دیگر خبرها

  • پاسکاری ساخت سیل بند منجر به ورود سیلاب به داخل شهر سبزوار شد
  • افزایش ۲.۵ برابری تشکیل پرونده‌های تعزیراتی در حوزه بازرسی قاچاق کالا و ارز
  • نظارت بر فیلم‌های خارجی و چند ابهام    
  • تاریخچه آتش‌سوزی، پیوست ساخت‌وسازها باشد/بیمه در اسرع وقت کارشناسی را آغاز کند
  • دو دستور مهم رئیس سازمان بازرسی در جریان سفر به پارسیان
  • پلمب ۱۳۱ واحد صنفی در مشهد
  • افزایش ۲.۵ برابری تشکیل پرونده‌های قاچاق کالا و ارز درآذربایجان‌ غربی
  • مجلس یازدهم در نظارت ضعیف بود
  • افزایش ۲.۵ برابری تشکیل پرونده‌های قاچاق کالا و ارز در آذربایجان‌ غربی
  • آغاز نخستین بازرسی و نظارت خانه‌های محیط زیست کشور از گیلان